De Ford Fiesta is een zeer populaire auto die al sinds 1976 op de markt verkrijgbaar is. Toch is de kleine hatchback nog altijd volop in productie. Inmiddels zijn er dan ook al zeven generaties van de Ford Fiesta op de markt gebracht. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep bieden hebben wij een ruim aanbod aan de nog altijd zeer populaire Ford Fiesta.

Verschillende uitvoeringen van de Ford Fiesta

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Ford Fiesta verkrijgbaar. Zo is er bijvoorbeeld de ST Line. Dit model legt het accent op sportiviteit en heeft naast de sportieve uitstraling ook een sportief afgesteld onderstel. De wat luxere variant is de Titanium. Deze is bij Hensgens zowel handgeschakeld als in automaat verkrijgbaar. Op zoek naar een wat stoerdere crossover look? Dan is er de Ford Fiesta Active. Deze staat wat hoger op zijn wielen waardoor deze een meer avontuurlijke uitstraling heeft.

Ford Fiesta occasion bij Hensgens

Op zoek naar tweedehands Ford Fiesta? Dan bent u bij Hensgens aan het juiste adres. Wij bieden verschillende occasions aan van dit populaire model. Van een model uit 2022 tot aan een nieuwere vijfdeurs automaat uit 2018. Over het algemeen is de aanschafprijs van de Ford Fiesta niet duur te noemen. Naast de aantrekkelijke prijs, is de Fiesta ook nog eens zeer betrouwbaar en degelijk. Al met al is de Ford Fiesta een zeer bekwame stadsauto, waar je overal mee kunt komen.

Ford Fiesta private leasen

Ook is het mogelijk om de Ford Fiesta te leasen bij Hensgens Mobiliteitsgroep. Zo is dit bijvoorbeeld al mogelijk voor een bedrag van slechts €154,- per maand. De Ford Fiesta bij Hensgens is verkrijgbaar met een 1.o of 1.25 benzinemotor. Daarnaast zitten er op de nieuwere vijfdeurs modellen extra opties zoals navigatie, stoelverwarming en climate control. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel langs voor een gratis proefrit.