De CX-5 is een stijlvolle en dynamische 5-deurs SUV van de Japanse fabrikant Mazda. Dit middelgrote model is voorzien van geweldige rijeigenschappen en biedt meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin. Met zijn grote trekkracht van 1.800 tot wel 2.100 kg is de Mazda CX-5 volmondig een rijk uitgeruste SUV te noemen.

Mazda CX-5 occasion

Ben je op zoek naar een prettige en ruime gezinsauto? Dan is de Mazda CX-5 een prima keuze. Deze compacte SUV is zeer comfortabel ingericht, biedt zeer hoge trekkracht en is ook nog eens zuinig in gebruik. Mazda biedt de CX-5 zowel aan als benzine- en dieseluitvoeringen. De benzinemotoren zijn verkrijgbaar met een inhoud van 2.0 of 2.5 liter. De dieselmotor is er als 2.2 liter. De CX-5 staat bekend als een waardevast model. Dit omdat de auto motorisch zeer goed is en hij het gemak van een SUV goed combineert met de praktische insteek van een hatchback.

Mazda CX-5 private leasen bij Hensgens

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep leaset u de Mazda CX-5 al vanaf €414,- per maand. Het model is zowel met 2.0 als 2.5 liter motorinhoud verkrijgbaar. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een model met vierwielaandrijving. Kies je voor Mazda private lease bij Hensgens, dan kies je voor vele voordelen voor een vast bedrag per maand. Zo rijdt je direct in de Mazda CX-5, zonder dat je daar de volledige aanschafwaarde voor hoeft te betalen. De Mazda CX-5 is bij Hensgens zowel handgeschakeld, als met automatische transmissie te verkrijgen.