Bent u op zoek naar een nieuwe auto in de regio Limburg? Bij Hensgens Mobiliteitsgroep hebben wij een uitgebreid aanbod aan rijklare modellen voor u klaarstaan. Maak uw wensen bij ons kenbaar, dan regelen wij de perfecte auto voor u. Dit zijn nieuwe voertuigen die op voorraad staan bij onze Europese leveranciers, bij hen in bestelling staan of besteld kunnen worden. Contacteer ons ten allen tijde voor de actuele levertijden. Deze auto’s worden geleverd via Hensgens als tussenpersoon.

Waarom een nieuwe auto kopen?

Een nieuwe kunt u geheel naar eigen wens aankleden. Dit gaat van kleur tot iedere gewenst details op of in het voertuig. Daarnaast is een nieuwe auto niet alleen helemaal schoon van binnen en buiten, maar ook nog eens helemaal schadevrij. Kiest u ervoor om een nieuwe bolide aan te schaffen? dan weet je op voorhand dat deze een stuk minder onderhoud nodig heeft dan een gemiddelde occasion.  Daarnaast voldoet hij aan hogere eisen en is dus zuiniger in vergelijking met een exemplaar die al wat ouder is. 

Een nieuwe auto leasen

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep is het ook mogelijk om een van onze nieuwe modellen te leasen. Het leasen van een nieuwe auto is een goed alternatief voor kopen. Met behulp van onze rekentool kunt u direct uw leasetermijn en maandbedrag berekenen. Dit zowel voor particulier als zakelijk. 

Nieuwe auto kopen in Limburg

Bent u woonachtig in de provincie Limburg en bent u opzoek naar een nieuwe auto? Dan bent u bij Hensgens Mobiliteitsgroep aan het juiste adres. Bij ons vindt u een breed assortiment aan nieuwe modellen van verschillende bekende merken zoals Hyundai, Toyota, Peugeot, Nissan, Ford Fiat en nog heel veel meer. De keuze is reuze. Daarnaast vindt u bij ons zowel volledig elektrische als hybride auto's. Toch opzoek naar een model op benzine of diesel? Ook dan zit u goed bij Hensgens.