De Nissan Juke is een compacte 3-deurs cross-over met 5 zitplaatsen. In 2010 bracht Nissan de Nissan Juke voor het eerst op de markt. Met zijn futuristische uiterlijk, de hoge ronde koplampen en grote wielkasten bekleed met zwart kunststof is de Juke een opvallend model. In 2019 verschijnt de nieuwe Nissan Juke. Deze tweede generatie Juke is gezinsvriendelijker, beter om in te rijden te rijden en zuiniger dan de eerste generatie. Door contrasterende kleur van het dak, lijkt het dak te zweven. Daarnaast is de nieuwe Nissan Juke voorzien van ledverlichting, een nieuw infotainment-scherm van 8 inch en beschikt de auto over meer beenruimte. Het model is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met de geavanceerde nieuwe dubbele koppeling transmissie (DCT) met zeven versnellingen.

Nissan Juke occasion

Naast de vernieuwde Juke is de Nissan natuurlijk ook nog als occasion verkrijgbaar. De eerste generatie Nissan Juke occasions zijn tijdens hun introductie in 2010 uniek in hun soort. Het zijn op dat moment de enige auto’s die tussen een compacte SUV en coupé inzitten. De Juke occasion staat bekend om zijn hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid. De auto’s zijn verkrijgbaar met voorwielaandrijving en met vierwielaandrijving. Meestal beschikt de auto over een 1.6 liter benzinemoter met 94 of 117 PK. De Nissan Juke occasion van de tweede generatie heeft een 1.6 DIG-T turbo die maximaal 190 PK levert.

Private lease de Nissan Juke

Liever leasen dan kopen? Naast ons ruime aanbod nieuwe Nissan Juke modellen en tweedehands auto’s biedt Hensgens Mobiliteitsgroep ook de mogelijk om de Nissan Juke te leasen (private). Dit kan zowel bij de nieuwe modellen als bij de Nissan Juke occasion. Het voordeel aan private lease is dat je precies weet wat je maandelijks moet betalen en dat je geen eigen geld nodig hebt voor de aanschaf ervan.

Hyundai i20