De Nissan Micra wordt al sinds 1983 verkocht in Nederland en behoort, mede dankzij de bewezen betrouwbarheid en laag brandstofverbruik, tot de bestverkochte Japanse auto’s. Met zijn strak gestroomlijnde exterieur, gedurfde design en perfecte behendigheid, biedt de Nissan Micra u iedere rit een inspirerende rijervaring. De compacte 3- of 5-deurs auto is bij Hensgens Mobiliteitsgroep verkrijgvaar met benzinemotor. Dit zowel handgeschakeld als in automaat.

Nissan Micra nieuw of als occasion

De Nissan Micra is bij Hensgens te koop als 3- en 5-deurs hatchback met benzinemotor. Deze auto van de Japanse producent is daarnaast zowel nieuwe en als occasion verkrijgbaar.  Dankzij het relatief lage gewicht en de zuinige benzinemotoren zijn de belasting- en brandstofkosten aantrekkelijk bij de Nissan Micra. Benieuwd naar de Micra, nieuw of gebruikt? Bij Hensgens kiest u eenvoudig uit onze ruime voorraad. Heeft u vragen over het aanschafproces? Dan staan onze adviseurs u maar wat graag te woord.

Private lease of koop de nieuwe Nissan Micra

Door de grote vraag van de Nissan Micra begin jaren 90 haalde het Japanse automerk de productie naar Europa. Niet veel later werd de Nissan Micra uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar. Het was daarmee de eerste Japanse auto die deze titel kreeg. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep is het mogelijk om deze ‘auto van het jaar’ zowel te kopen als te leasen. Het leasen van de nieuwe Nissan Micra uit 2022 is zelfs al mogelijk vanaf €321,- per maand.

Nissan Micra uitvoeringen bij Hensgens

De Nissan Micra kent een rijke geschiedenis met vele verschillende uitvoeringen en modellen. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep bieden wij een breed scala aan van een aantal van deze modellen zoals de N-Sport, de Tekna en de Acenta. Op zoek naar het perfecte model voor u? Kom dan snel eens bij ons langs voor een gratis proefrit.