Bent u op zoek naar een occasion in de regio Limburg? Bij Hensgens Mobiliteitsgroep hebben wij een uitgebreid aanbod aan tweedehands auto’s voor u klaarstaan. Maak uw wensen bij ons kenbaar, dan regelen wij de perfecte auto voor u.

Waarom een occasion kopen?

Logischerwijs bent u bij de aankoop van een occasion in de meeste gevallen een stuk voordelig uit qua aanschafprijs. Daarnaast is de afschrijving bij tweedehands auto’s lager en is de levertijd korter omdat deze modellen uit voorraad leverbaar zijn. 

Tweedehands auto leasen

Op zoek naar een tweedehands lease auto? Dan bent u bij Hensgens Mobiliteitsgroep aan het juiste adres. Met behulp van onze rekentool kunt u direct uw leasetermijn en maandbedrag berekenen. Dit zowel voor particulier als zakelijk. Het voordeel van het leasen van een occasion, is dat het vele malen voordeliger is dan wanneer u een nieuwe auto wilt leasen.  

Occasions Limburg

Woont u in de provincie Limburg en bent u op zoek naar een tweedehands auto? Dan bent u bij Hensgens Mobiliteitsgroep aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan occasions van verschillende bekende merken zoals Ford, Hyundai, Toyota, Nissan, Renault en nog veel meer. Daarnaast vindt u bij ons zowel hybride en volledig elektrische occasions, als tweedehands auto’s op benzine.  

Tweedehands auto met automaat

Bent u op zoek naar een tweedehands auto met automaat? Ook dan hebben wij een breed assortiment voor u klaar staan. Het voordeel van een automatisch schakelsysteem is dat het zeer ontspannen is om te rijden omdat u niet meer op- en terug hoeft te schakelen. Dit biedt voornamelijk veel voordelen in de stad of tijdens het filerijden. Daarnaast begint een automaat zelf te rijden wanneer je de rem loslaat. Hierdoor kan de motor niet afslaan en heeft u geen last van de hellingproef.