De Peugeot e-2008 is een volledig elektrische compacte 5-deurs SUV (Sports Utility Vehicle) of Crossover. Het design en interieur van deze auto oogt modern en hoogwaardig. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep  is dit flitsende model zowel verkrijgbaar met een benzinemotor als volledig elektrisch.

Uitvoeringen van de e-2008

De Peugeot 2008 kwam in 2013 voor het eerst op de markt als nieuw type auto voor het Franse merk. Inmiddels heeft hij een mooie make-over gekregen en is de 2008 ook volledig elektrisch beschikbaar. De instapversie van deze Peugeot e-2008 is de Peugeot e-2008 Active. De luxere variant hiervan is de Allure en daarnaast is er met de GT Line ook nog een sportieve uitvoering. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep deze verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Dit zowel  te koop als voor private lease.

De voordelen van elektrisch rijden met de Peugeot e-2008

Elektrisch rijden wordt met de jaren steeds interessanter voor veel mensen. Dit is niet gek, gezien de vele voordelen die het met zich meebrengt. Zo bespaart u met de volledig elektrische aandrijflijn van de Peugeot e-2008 op de gebruiks- en brandstofkosten. Dit omdat elektriciteit stukken goedkoper is dan diesel of benzine. Daarbij komt ook nog eens dat een auto die op elektriciteit wordt aangedreven, over het algemeen minder onderhoudskosten met zich meebrengt dan een auto met verbrandingsmotor. De volledig elektrische Peugeot e-2008 SUV is voorzien van een hoogspanningstractiebatterij. Hiermee rijdt u al snel zo’n 300 kilometer zonder ook maar enige CO2 uitstoot.

Private lease de nieuwe Peugeot e-2008 bij Hensgens

Bij Hensgens Mobiliteitsgroep is het mogelijk om de Peugeot e-2008 te rijden voor één vast bedrag per maand. Hierbij heeft u zowel de keuze uit de Allure- als de GT Pack. Daarnaast hoeft u bij aanschaf van de volledig elektrische e-2008 geen wegenbelasting te betalen. Het enige wat van u gevraagd wordt, is dat u zorgt dat de auto altijd goed opgeladen is. Zo kunt u altijd blijven genieten van alles wat de e-2008 te bieden heeft.