Met zijn compacte design is de Toyota Aygo een zeer wendbare auto. Door het stille en soepele rijgedrag is deze kleine Hatchback in de stad dan ook helemaal op zijn plek. Ondanks zijn bescheiden formaat is de Aygo bij Hensgens Mobiliteitsgroep verkrijgbaar als vijfdeurs model.

Toyota Aygo occasion

Dit compacte stadsmodel van de Japanse autoproducent Toyota werd in 2005 voor het eerst op de markt gebracht. Door de scherpe aanschafprijs en een zuinige 1.0 benzinemotor was het model al snel een succes. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep bieden wij deze ideale stadsauto aan als occasion.  

Verschillende uitvoeringen van de Aygo

Toyota heeft de Aygo door de jaren heen in verschillende uitvoeringen geleverd. De basisversie van het model heet kortweg X. In het jaar 2015 onderging het standaardmodel een facelift en zo werd onder andere de X-first gelanceerd. Dit model is een verwijzing naar de eerste modellen die van de vernieuwde Aygo beschikbaar zijn. Andere uitvoeringen van de Aygo zijn onder andere de X-play, de X-now, de X-fun en de X-otic. 

Altijd connected met de Toyota Aygo

Met het 7 inch multimediascherm zit de compacte Aygo vol met slimme technologie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parkeerhulp, navigatie en audiosystemen. Daarnaast kunt u met Apple CarPlay of Android Auto eenvoudig uw smartphone koppelen aan uw Toyota. Zo kun je op een slimme en veilige manier gebruikmaken van al je favoriete apps via het touchscreen. Bellen, apps bedienen, muziek luisteren via Spotify: het is allemaal geen probleem. Je bedient eenvoudig je telefoon via het scherm zodat je volledig zicht houdt op de weg.