Wist u dat....

Hensgens Mobiliteitsgroep het gehele jaar door acties heeft?

Hensgens Winterinspectie 2018

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november is het weer zover.

Vol vertrouwen de winter tegemoet? Kom dan naar de Hensgens Winterinspectie 2018! Terwijl u geniet van winterse versnaperingen controleren wij grondig uw volledige auto geheel GRATIS! U krijgt bovendien een passend cadeau.

Nieuw: Een ECOTAP-laadpunt

voor EV's en PHEV's

Per 1 september 2016 is het mogelijk om uw Plug-in Hybrid (PHEV) of uw volledig elektrische auto (EV) op te laden bij de vestigingen van Hensgens Mobiliteitsgroep in Nieuwstadt èn Maastricht! 

ACTIE! Nissan Micra Demo Deals

Profiteer nu van ruim €3.000,- Demo voordeel!

Eerder schreven we al over deze nieuwe topper van Nissan in onze eigen Rij-impressie. Nu schrijven we op nieuw over deze topper, maar dan om u te informeren over de Nissan MICRA Demo Deals! 

De nieuwe Nissan Qashqai 2018

Nu als actie-model bij Hensgens

De nieuwe Nissan Qashqai koopt u natuurlijk via Selected By Hensgens!


De nieuwe Nissan MICRA

Een echte eye-catcher

De inmiddels 5e generatie Nissan MICRA is een echte eyecatcher in vergelijking tot zijn voorgangers. Het compleet nieuwe design zorgt ervoor dat hij in het oog sprint en strakker en moderner oogt dan ooit tevoren.

De nieuwe Mazda CX-5

Maximale kracht en rijplezier

De nieuwe Mazda CX-5 is nu leverbaar door Hensgens Mobiliteitsgroep. Hij is geheel opnieuw ontworpen rondom zijn inzittenden, net zo krachtig als zijn voorganger en biedt u maximaal rijplezier.

Trekhaakcentrum.nl

Nu bij Hensgens Mobiliteitsgroep

Sinds begin 2016 is de Mobiliteitsgroep Hensgens een samenwerkingsverband gestart met Trekhaakcentrum.nl. 

De nieuwe Honda Civic 5-deurs.

Krachtig en boordevol innovatie.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is hij er: De geheel nieuwe Honda Civic 5-deurs! Voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen en meer connectiviteit dan ooit te voren. 

APK bij Hensgens Mobiliteitsgroep

Altijd voordelig vanaf €22,50!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw auto wordt hierbij gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep verzorgen wij een APK al vanaf € 22,50. 

AMBASSADEURS

Klanten die in ons geloven.

ONDERHOUD

Perfect uitgevoerd.

CONTACT &
VESTIGINGEN