loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Wist u dat....

Hensgens Mobiliteitsgroep het gehele jaar door acties heeft?

All Season banden actie

Maak nu gebruik van onze exclusieve all season banden actie. Tot en met eind februari 2022 kunt u gebruik maken van onze actie tarieven voor het monteren van nieuwe all season banden!

De nieuwe Nissan Qashqai 2021-2022 | De Pre-Order-Deal van Hensgens

Word jij ook online compleet overrompeld door het aanbod van het overjarig model Nissan Qashqai (2017-2021)? Ben je aan het Googlen en vind je alleen maar informatie over het oud type Qashqai? Krijg je continue e-mails en advertenties van je regionale Nissan-Dealer en word je bestookt met kortingen tot wel 12.000 euro? Wij delen je frustratie en daarom heeft Hensgens nu De Pre-Order-Deal voor het nieuw model Nissan Qashqai 2021.
 

De Hyundai Tucson Hybrid Comfort Limited

Uniek in zijn soort

Bent u op zoek naar de beste deal voor een nieuwe Hyundai Tucson Hybrid? Stop met zoeken, wij bieden u nu de Hyundai Tucson Hybrid Comfort Limited aan!

Exclusief voor alle bewoners van Nieuwstadt

Gratis zomercheck van uw auto!

Voor alle inwoners van Nieuwstadt nu deze exclusieve actie! Sinds 1961 zijn we gevestigd in Nieuwstadt en dat is een cadeautje waard: GRATIS ZOMERCHECK van uw auto!

Actie: De Hyundai Kona Hybrid Comfort Smart Limited Edition! OP=OP

Bent u op zoek naar een nieuwe Hyundai Kona Hybrid en wilt u de beste deal? Kies dan voor de Hyundai Kona Comfort Smart Limited Edition van Hensgens. Een gelimiteerde luxe uitgevoerde oplage tegen een messcherpe prijs.
 

Auto Onderhoud Plan Loyaliteitsactie 2021 : Claim uw 50 euro

Regulier onderhoud aan uw auto is enorm belangrijk voor de technische staat van uw auto. Rijdt u momenteel stukken minder? Uitstel van onderhoud kan leiden tot extra kosten achteraf. Beveel uw familie of vrienden nu aan en ontvang 50 euro cash. Let op deze actie is uitsluitend t/m eind april 2021.

Loyaliteitsactie Auto Onderhoud Plan 2020 : Claim uw 50 euro

Een actie van en voor onze klanten

Sinds 2016 zijn meer dan 2000 mensen ingestapt in ons Auto Onderhoud Plan. Samen kunnen we meer. Join us!
 

Hensgens Winterinspectie 2019

Vrijdag 8 en zaterdag 9 november is het weer zover.

Vol vertrouwen de winter tegemoet? Kom dan naar de Hensgens Winterinspectie 2019! Terwijl u geniet van winterse versnaperingen controleren wij grondig uw volledige auto geheel GRATIS! U krijgt bovendien een passend cadeau.

Hensgens Winterinspectie 2018

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november is het weer zover.

Vol vertrouwen de winter tegemoet? Kom dan naar de Hensgens Winterinspectie 2018! Terwijl u geniet van winterse versnaperingen controleren wij grondig uw volledige auto geheel GRATIS! U krijgt bovendien een passend cadeau.

Nieuw: Een ECOTAP-laadpunt

voor EV's en PHEV's

Per 1 september 2016 is het mogelijk om uw Plug-in Hybrid (PHEV) of uw volledig elektrische auto (EV) op te laden bij de vestigingen van Hensgens Mobiliteitsgroep in Nieuwstadt èn Maastricht! 

ACTIE! Nissan Micra Demo Deals

Profiteer nu van ruim €3.000,- Demo voordeel!

Eerder schreven we al over deze nieuwe topper van Nissan in onze eigen Rij-impressie. Nu schrijven we op nieuw over deze topper, maar dan om u te informeren over de Nissan MICRA Demo Deals! 

De nieuwe Nissan Qashqai 2018

Nu als actie-model bij Hensgens

De nieuwe Nissan Qashqai koopt u natuurlijk via Selected By Hensgens!


De nieuwe Nissan MICRA

Een echte eye-catcher

De inmiddels 5e generatie Nissan MICRA is een echte eyecatcher in vergelijking tot zijn voorgangers. Het compleet nieuwe design zorgt ervoor dat hij in het oog sprint en strakker en moderner oogt dan ooit tevoren.

De nieuwe Mazda CX-5

Maximale kracht en rijplezier

De nieuwe Mazda CX-5 is nu leverbaar door Hensgens Mobiliteitsgroep. Hij is geheel opnieuw ontworpen rondom zijn inzittenden, net zo krachtig als zijn voorganger en biedt u maximaal rijplezier.

Trekhaakcentrum.nl

Nu bij Hensgens Mobiliteitsgroep

Sinds begin 2016 is de Mobiliteitsgroep Hensgens een samenwerkingsverband gestart met Trekhaakcentrum.nl. 

APK bij Hensgens Mobiliteitsgroep

Altijd voordelig vanaf €22,50!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw auto wordt hierbij gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep verzorgen wij een APK al vanaf € 22,50. 
Morgen Internet - Zorgeloos website