Vaak is het onderhoud van auto's een post waarop wordt bezuinigd. Regelmatig zien wij in onze werkplaats auto's waaraan schade is ontstaan door achterstallig onderhoud. Dit met alle financiële gevolgen van dien. Tijdig en goed onderhoud aan de auto verkleint de kans op onverwachte problemen. Hierdoor zal de waarde van de auto minder snel afnemen en is de auto milieuvriendelijker.

Auto onderhoud monteur

Autobedrijf Hensgens in Limburg

Het reguliere onderhoud van uw auto is bij auto garage Hensgens Mobiliteitsgroep altijd perfect geregeld. Ongeacht het merk en met behoud van fabrieksgarantie. Van een grote beurt, olie verversen tot het vervangen van een ruitenwisser, onze ervaren en opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig en vertrouwd op weg kunt. Zo biedt Hensgens Mobiliteitsgroep u mobiliteit met zekerheid.

Wat kost auto onderhoud?

De kosten van onderhoud zijn afhankelijk per merk, model, brandstoftype en het soort onderhoud wat nodig is. Via ons Auto Onderhoud Plan begint dit vanaf 17,50 per maand.

Hoe vaak heeft een auto onderhoud nodig?

De hoeveelheid onderhoud is afhankelijk van het merk, model brandstoftype en de hoeveelheid kilometers die iemand rijdt. De meeste intervallen zijn per 15.000/20.000 km of 1x per jaar.

Welk onderhoud bij welke kilometerstand?

Dit is afhankelijk per merk, model en brandstoftype. Er is geen vaste km-stand wanneer onderhoud nodig is. Dit is afhankelijk van het rijgedrag van de berijder en de voorheen genoemde factoren. De meeste intervallen zijn per 15.000/20.000 km.

Wat is het verschil tussen een kleine en grote beurt?

De kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijv. 20.000 km. 45 essentiele punten worden tijdens een kleine beurt gecheckt. Van de remmen, schokdempers tot de carrosserie en uitlaat. De grote beurt is hetzelfde als een kleine beurt maar dan met een uitbreiding van extra werkzaamheden. Wat die werkzaamheden zijn verschilt per merk en type auto. Denk aan werkzaamheden als vervangen van bougies, luchtfilters, remvloeistof etc.

Welke auto is het duurst in onderhoud?

Welke auto het duurste is in onderhoud kunnen we moeilijk beantwoorden. De hoogste onderhoudskosten zien we baak bij zware dieselmotoren. De de goedkoopste auto’s om te onderhouden zijn de kleine eletrische auto’s.

Hoelang duurt onderhoud of reparatie van een auto?

Dit is afhankelijk van welk onderhoud plaatsvindt en wat voor een reparatie er plaatsvindt. Voor iedere werkzaamheid staat een adviestijd qua arbeid.

Auto reparatie

Een auto bestaat uit veel verschillende onderdelen. Helaas kan het altijd gebeuren dat een van deze onderdelen kapot gaat of verslijt. Denk bijvoorbeeld aan de remblokken of distributieriem. Doorrijden met kapotte of versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen, met onnodig dure reparaties als gevolg. Wat de kosten van zo’n reparatie zijn is geheel afhankelijk van het onderdeel, het merk, het model en de werkuren die er voor nodig zijn om de reparatie uit te voeren. Om te zorgen dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Hensgens Mobiliteitsgroep kan u hierin volledig ontzorgen. Vraag nu een offerte aan voor uw auto reparatie of lees meer over ons Auto Onderhoud Plan.

Auto Onderhoud Plan

Met het Auto Onderhoud Plan zorgt u ervoor dat uw auto jaarlijks zijn benodigde onderhoud krijgt voor een vast laag bedrag per maand. Zo voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto en weet u waar u financieel aan toe bent. U voorkomt onnodige reparaties en verkleint de kans op pech en profiteert van een kostenspreiding, door een vast maandbedrag.

Met het Auto Onderhoud Plan van Hensgens Mobiliteitsgroep bent u altijd verzekerd van goed onderhoud conform voorschriften en daarnaast profiteert u van een full service dienstverlening met gratis leenauto of haal- en brengservice.

Het Auto Onderhoud Plan bij Hensgens Mobiliteitsgroep is inclusief:

  • Grote- of kleine beurt volgens fabrieksschema (inclusief arbeidsloon)
  • PK incl. roetmeting of 4-gastest
  • 24/7 Europese pechhulp service met 4 dagen kosteloos vervangend vervoer
  • Zomer- of wintercheck
  • Vervangen kapotte exterieur verlichting
  • Tussentijds bijvullen van vloeistoffen, zoals olie, koelvloeistof en ruitenwisser vloeistof
  • Vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice voor reparatie en onderhoud.

Slijtage van onderdelen, schade door ongevallen en schade door vandalisme worden niet gedekt door het onderhoudsplan, tenzij specifiek anders aangegeven. Meer weten over het Auto Onderhoud Plan? Klik dan op de door u gewenste vestiging in Nieuwstadt of Maastricht.

Auto Onderhoud Plan Maastricht

Auto Onderhoud Plan Nieuwstadt