Hensgens Mobiliteitsgroep Blog

Rij-impressies, Realviews en meer...

De Honda Civic 1.0 i-VTEC Turbo

Hensgens Rij-impressie

In onze eigen Hensgens Mobiliteitsgroep Rij-impressie sturen we collega’s op pad met de nieuwste modellen. Dit keer ging Carlo op pad met de nieuwe Honda Civic met de 1.0 i-VTEC Turbo in de Elegance-uitvoering.
 


Op pad met de nieuwste Nissan MICRA!

Hensgens Rij-impressie

Voor onze eigen Hensgens Rij-impressies gaan onze collega’s zelf op pad met de nieuwste modellen en delen hun ervaringen. Onlangs werd de nieuwe Nissan MICRA geïntroduceerd, welke nu leverbaar is via Selected By Hensgens. 

De nieuwe CX-5 van meneer Voorham

Hensgens Realview

Klanten die in ons geloven, daar doen we het voor! In de Hensgens Realviews gaan we in gesprek met onze ambassadeurs en delen we hun verhaal en de ervaringen met Hensgens Mobiliteitsgroep en de nieuwe auto. 

Autorijschool van der Stokker en de zoektocht naar de nieuwe lesauto

Hensgens Realview

In november 2017 ontstond het eerste contact tussen Hensgens Mobiliteitsgroep en Autorijschool van der Stokker uit Spijkenisse. 

Beschikbare stages: Marketing , Sales & Trading

We are recruiting! Word jij onze nieuwe collega? Selected By Hensgens is looking for you!

De heer Schiffeleers en zijn i30

Hensgens Realview

Een paar weken geleden is de heer Schiffeleers zijn nieuwe Hyundai i30 First Edition komen ophalen bij Hensgens Mobiliteitsgroep in Maastricht. 

Dhr. Ekermans en zijn Tucson

Hensgens Realview

Afgelopen maand heeft dhr. Ekermans een Hyundai Tucson aangeschaft. De heer Ekermans was daar zelfs zo tevreden over dat hij graag zijn positieve ervaring met ons wilde delen.


 

De zoekopdracht van mevr. Hochstenbach

Hensgens Realview

Binnen de vaste rubriek "Realviews" laten we onze meest enthousiaste klanten graag zelf het woord doen. Deze keer willen we graag het avontuur delen dat mevrouw Hochstenbach samen met de Hensgens Mobiliteitsgroep is ....

Familie Korff en hun Peugeot 2008

Hensgens Realview

Afgelopen week mocht collega Rick uit Maastricht de heer en mevrouw Korff (en hond Doenja) verwelkomen in de Selected By Hensgens-familie.


De nieuwe Mazda CX-5 Skylease GT

Hensgens Rij-impressie

Inmiddels is het bijna 5 jaar geleden sinds het vorige model van de Mazda CX-5 is geïntroduceerd. Voor Mazda tijd om een van haar topmodellen opnieuw ..


De nieuwe Hyundai i30 Wagon

Hensgens Rij-impressie

In onze eigen Hensgens Rij-impressie gaat een van onze collega’s zelf op pad met de nieuwste modellen en delen hun ervaringen. Onlangs werd de nieuwe Hyundai i30 Wagon geïntroduceerd als aanvulling op de Hyundai i30. 

AMBASSADEURS

Klanten die in ons geloven.

ONDERHOUD

Perfect uitgevoerd.

CONTACT &
VESTIGINGEN