De Dacia Spring is de game-changer van de elektrische auto. Voor een introductieprijs vanaf € 20.850 en actieradius tot 230 km hét alternatief voor uw a-segment auto. De Dacia Spring onderscheidt zich door een uniek SUV-stijl karakter in combinatie met een volledige elektrische transmissie. Deze compacte stadsauto doet de kernwaarden van Dacia eer aan; betaalbaarheid, comfort en een sterke basis.

Verschillende uitvoeringen van de Dacia Spring

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Dacia Spring verkrijgbaar. Momenteel is de Dacia Spring in de Essential en Expression uitvoering leverbaar. Beide uitvoeringen zijn uitsluitend leverbaar met Electric 45 motor met 45pk. De WLTP actieradius kan oplopen tot 230 km. Met een AC lader laadt je het voertuig vol binnen 4:51 uur(7,4 kw) en met een DC lader binnen 0:51 uur met 30 kW (tot 80%).

Dacia Spring occasion bij Hensgens

Op zoek naar tweedehands Dacia Spring? Ook dan bent u bij Hensgens aan het juiste adres. Wij bieden verschillende occasions aan van dit populaire model. Vanaf 2021 tot aan een nieuwe geconfigureerde leverbaar in 2023. Over het algemeen is de aanschafprijs van de Dacia Spring niet duur te noemen. Naast de aantrekkelijke prijs, is de Dacia Spring ook nog eens zeer comfortabel en luxe. Al met al is de Dacia Spring een zeer bekwame stadsauto, waar je overal mee kunt komen.

Dacia Spring financiëren

Ook is het mogelijk om de Dacia Spring te leasen(zakelijk) of financiëren(privé) bij Hensgens Mobiliteitsgroep. Zo is dit bijvoorbeeld al mogelijk voor een bedrag van slechts €154,- per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan snel langs voor een gratis proefrit.