Sales & Marketing stage

Start september 2023

Allround technicus personenauto’s

Op zoek naar een uitdagende stage bij één van de meest innovatieve autobedrijven van Limburg? Dan ben je bij Selected By Hensgens aan het juiste adres!

SELECTED BY HENSGENS

Hensgens is geen klassieke merkdealer, zoals je die tegenkomt op de autoboulevard. Geen stoffig 3-delig pak met foute stropdas in de showroom. Wij zijn een moderne universele full-service retailer met een onafhankelijk perspectief op de automotive-sector met een ruime voorraad van 250 voertuigen. Klanten kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van elk merk, nieuw en gebruikt. Ook bieden wij onze klanten een uitgebreid aftersales programma, waar onderhoud en schadeafwikkeling vaste onderdelen zijn. Met ons eigen merk "Selected By Hensgens" bieden we nieuwe en jong gebruikte auto’s aan eindconsumenten voor: de beste prijs, met meer garantie dan de merkdealer en gratis haal en brengservice voor reparatie en onderhoud door heel Nederland. Ontdek meer over Selected By Hensgens.

UITDAGING

We zijn op zoek naar een stagiaire die in februari 2023 kan starten. Je hoofd werkplek zal in Nieuwstadt zijn. De specifieke opdracht zal in overleg bepaald worden. Hierbij zullen sales & marketing in de breedste zin van het woord leidend zijn.

In samenspraak met jou, zal een opdracht geformuleerd worden die zowel aan jouw eisen als die van het bedrijf zal voldoen.

SELECTED BY STAGE PROFIEL

We zijn op zoek naar een zeer gemotiveerde stagiaire die zich maximaal openstelt en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Niets moet te veel voor jou zijn. Binnen ons bedrijf werken we met multidisciplinaire mensen en we verwachten dat jij je hiermee kan identificeren. Dit zal leiden tot een maximale leerervaring! Verder is ervaring met online media (websites, social media) een must. Additionele vaardigheden met betrekking tot o.a. photoshop worden op prijs gesteld.

TEAM

Wat kan je van ons verwachten? Je krijgt zowel praktische en theoretische begeleiding. Op praktisch gebied zal je primaire skills verkrijgen die in het huidige online en offline autobedrijf van vitaal belang zijn. Verder zal je kennis maken met de internationale autowereld en alle processen die daarbij horen. Op theoretisch gebied zal je academische in-house ondersteuning krijgen met betrekking tot je scriptie. Uiteraard kan je rekenen op een passende stagevergoeding.

INTERESSE?

Neem contact met ons op via 046-485 3065 of r.habets@hensgens.nl.