De Toyota CHR werd in 2016 gepresenteerd als crossover. Dit model houdt met een opvallend design het midden tussen een SUV en een hatchback. De typeaanduiding CHR is de afkorting van Coupé-High Rider en is ondanks de in het oog springende vormen een bijzonder ruime auto.

Toyota CHR Hybride

De Toyota CHR kwam in eerste instantie met een 1.2 benzinemotor en een 1.8 Hybrid (benzine/elektrisch) op de markt. Later werd dit aanbod uitgebreid met de 2.0 Hybrid. Deze Hybride versie van de CHR is bij ons uitsluitend verkrijgbaar als automaat. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep vindt u een breed aanbod van deze crossover in de middenklasse.   

Wat mag een Toyota CHR trekken?

Wanneer u een caravan wil trekken, is deze hybride auto geen onomstreden keuze. Het maximale trekgewicht van de CHR Hybride is 725 kg. Wanneer u besluit om een fietsendrager met elektrische fietsen te monteren, is dat echter geen enkel probleem. Bent u op zoek naar een trekhaak voor dit model? Dan staan onze specialisten klaar om de montage uit te voeren.  

Verschillende uitvoeringen van de CHR

Wie op zoek is naar dit model op diesel, hoeft niet verder te zoeken. Deze is er namelijk niet. De Toyota CHR heeft een overzichtelijk motoraanbod. Zo is er de 1.2 turbo benzinemotor met 116 pk en de 1.8 Hybride met 122 pk. Dit model rijdt op benzine met elctro-ondersteuning. Sinds 2020 is de compacte crossover ook leverbaar als 2.0 Hybride met 184 pk. Later dat jaar maakten we ook nog kennis met de Toyota CHR GR. Dit is een sportieve variant met een donkerdere bumper en 19 inch wielen.  

De vijfdeurs Toyota CHR is bij Hensgens Mobiliteitsgroep zowel te koop als private lease verkrijgbaar. Leasen kan bij ons met een occasion uit 2019 en eveneens met een nieuw model uit het bouwjaar 2021.