De Toyota Corolla is het afgelopen jaar voor de derde keer op rij uitgeroepen tot de meest verkochte auto ter wereld. Het is daarmee het enige model dat vorig jaar meer dan een miljoen keer de showroom uitreed.

Toyota Corolla Hybrid 2021

De meest verkochte auto ter wereld kent verschillende hybride modellen. Bij Hensgens Mobiliteitsgroep bieden we verschillende van deze carrosseries aan uit het bouwjaar 2021. Zo is er de Corolla hybride 5-deurs Hatchback en deze beschikt over een 1.8 hybride motor en is standaard automatisch. Daarnaast zijn er de Touring Sports 1.8 Hybrid Stationwagen en de 4-deurs Sedan.  

Trekkracht Toyota Corolla

De Toyota Corolla is slechts geschikt voor het lichtere trekwerk. Deze hybride auto’s kunnen hooguit een aanhanger van 750 kg trekken. Hierdoor is hij niet geschikt voor de caravanliefhebbers en staat hij op dit gebied nog wel op achterstand in vergelijking met bijvoorbeeld een diesel. Toch op zoek naar een trekhaak voor dit model? Dan helpen onze monteurs u graag verder. 

Specificaties van de Corolla Hybrid 2021

De Toyota Corolla is natuurlijk niet voor niks de meest verkochte auto ter wereld. Deze krachtige hybride is een mooi alternatief voor kilometervreters die hun heil voorheen in diesel zochten. Daarbij kent het model een standaard automaat die we kennen bij hybride auto’s. Daarnaast heeft de Corolla veel opbergruimte en biedt hij goede veiligheidsuitrustingen. Door de lichte, directe besturing biedt hij een bijzonder prettige bestuurderservaring.  

De Corolla Hatchback, Sedan en Touring Sports zijn allen verkrijgbaar bij Hensgens Mobiliteitsgroep. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot private of zakelijke lease.