De Toyota RAV4 is één van de eerste SUV’s met een hybride aandrijflijn. Hierdoor profiteert u van de voordelen van elektrisch rijden, maar zonder dat u deze met een snoer en een stekker moet opladen. Dit lifestylemodel beschikt over een ruim en comfortabel interieur en biedt voldoende opbergruimte.

Toyota RAV4 hybride 2021

In 1994 introduceerde Toyota de RAV4 (Recreational Active Vehicle, 4 wheel drive). Na een aantal generaties met benzine- en dieselmotoren, verscheen in 2012 de eerste hybride versie. Inmiddels is de populaire SUV er zowel zelfladend en als plug-in. Het nieuwste model Toyota RAV4 komt uit het bouwjaar 2021 en bij Hensgens bieden wij een breed assortiment aan van dit model. Een voordeel van de RAV4 uit 2021 is dat deze verkrijgbaar is als automaat. Hierdoor hoeft u niet eindeloos te blijven schakelen tijdens files of in de stad. 

Toyota RAV4 private lease

Naast ons ruime aanbod aan nieuwe modellen, biedt Hensgens Mobiliteitsgroep de Toyota RAV4 ook aan als private lease. Dit kan zowel bij een nieuw model uit 2020, als bij een occasion uit bouwjaar 2017. Het voordeel aan private lease is dat je precies weet wat je maandelijks moet betalen en dat je geen eigen geld nodig hebt voor de aanschaf.  

Wat mag een Toyota RAV4 hybride trekken?

De Toyota RAV4 Hybride kan tot 1.650 kilo trekken. Door de innovatieve hybride technologie van Toyota is deze populaire SUV  zeer geschikt voor het trekken van een caravan. De auto is erg zuinig en is schokvrij. Daarnaast rijdt de auto uitstekend weg op hellingen vanuit stilstand door de elektrische vierwielaandrijving. Op zoek naar een trekhaak voor dit model? Ook dan kunnen wij u helpen.  

De Toyota RAV4 is bij Hensgens beschikbaar als zelfladend- of plug-in hybride. Daarnaast bieden wij deze SUV zowel nieuw als private lease aan.