Trekhaken Nieuwstadt

Trekhakenspecialist in Nieuwstadt

Wilt u een trekhaak aanschaffen en laten monteren in Nieuwstadt? Dan is Trekhaakcentrum Nieuwstadt de juiste plek voor u. Alle trekhaken kunt u bij Trekhaakcentrum Nieuwstadt vinden. Deze zijn geschikt voor fietsendragers, caravans en aanhangers. Alle trekhaken monteren wij voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Trekhaken Maastricht

Trekhakenspecialist in Maastricht

Bent u op zoek naar een trekhaak in de buurt van Maastricht? Dan bent u bij Trekhaakcentrum Maastricht aan het juiste adres voor professionele trekhaakmontage tegen een aantrekkelijke prijs. Alle trekhaken hebben we in huis, voor caravans, fietsendragers en aanhangwagens.

Trekhaak laten monteren

Bent u woonachtig in regio Limburg en wilt u graag een trekhaak op uw auto laten monteren? Dan bent u bij Trekhaakcentrum Nieuwstadt of Maastricht aan het juiste adres. In het assortiment vindt u trekhaken van ieder merk en zijn onder ander andere te gebruiken voor caravans, aanhangwagens en fietsendragers.

Trekhaak voor elektrische auto

Op wat enkele modellen na, mag een elektrische auto normaal gesproken niet trekken. Denk hierbij aan modellen als de Tesla Model X, Audi e-tron en de Jaguar I-pace. Het is echter wel zo bij deze modellen dat wanneer ze extra gewicht meetrekken, de actieradius aanzienlijk kleiner zal worden. Ondanks dat de meeste EV’s niet mogen trekken, mogen ze wel dragen. Om die redenen zijn er speciale trekhaken ontwikkeld voor elektrische auto’s waar bijvoorbeeld wel een lichte fietsendrager op past, maar geen aanhanger.

Verschillende soorten trekhaken voor uw auto

Ondanks dat niet ieder voertuig geschikt is voor een trekhaak, kunt u voor de meeste auto’s kiezen tussen een vaste of een afneembare trekhaak. Daarnaast zijn er voor sommige merken ook wegdraaibare trekhaken verkrijgbaar. Over het algemeen is een vaste trekhaak het voordeligst. Afneembare trekhaken zijn wat hoger in prij, maar brengen wel een groot voordeel met zich mee. Deze laten het design van uw auto namelijk volledig intact omdat deze af te koppelen zijn. Een wegdraaibare trekhaak is zelf achter de bumper weg te draaien en daar vast te zetten.