loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Hensgens onderhoud

Perfect geregeld

Regulier onderhoud

Altijd perfect geregeld

Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep is het reguliere onderhoud van uw auto altijd perfect geregeld. Ongeacht het merk en met behoud van fabrieksgarantie, van groot onderhoud tot het vervangen van een ruitenwisser. Onze ervaren en opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig en vertrouwd op weg kunt. Zo biedt Hensgens Mobiliteitsgroep u mobiliteit met zekerheid.
APK

Al vanaf € 24,95

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw auto wordt hierbij gekeurd op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Binnen Hensgens Mobiliteitsgroep verzorgen wij een APK al vanaf € 24,95. Combineert u de APK met een grote onderhoudsbeurt of heeft u een Auto Onderhoud Plan?  Dan is de APK zelfs helemaal gratis!
Trekhaken

A-merken trekhaken tegen de beste prijs

Bent u op zoek naar een vakkundige trekhaak specialist bij u in de buurt? Kies voor Hensgens Nieuwstadt of Maastricht. A-merken trekhaken met kortingen van 30% t.o.v. de merkdealer. 

Schadeherstel

Van klein tot groot

Een klein krasje of een grote deuk? Schade is altijd vervelend, daarom helpen wij u graag met de afhandeling ervan. Niet alleen het herstel van de schade, maar ook voor advies en afhandeling met uw verzekering kunt u bij ons terecht. 
Zomer- en Wintercheck

Klaar voor elk seizoen

Zorg voor optimale conditie van uw auto, vooral in de zomer of winter. Bijvoorbeeld voordat u op vakantie of wintersport gaat. Voor slechts € 19,95 bent u klaar voor het seizoen en met een Auto Onderhoud Plan is de zomer- of wintercheck voor u zelfs helemaal gratis!
Banden

Alle merken van A tot Z

Goede banden zorgen voor meer grip en veiligheid en kunnen daarnaast uw brandstof kosten aanzienlijk verminderen. Onze serviceadviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste band. Naast nieuwe banden vindt u bij Hensgens Mobiliteitsgroep ook een ruim aanbod in gebruikte banden en is het mogelijk om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons eigen bandenhotel.
Aircoservice

Slogan van deze service

Uw airco is niet alleen nuttig in de zomer, maar ook in koude en natte seizoenen. Uw airco onttrekt namelijk vocht aan de lucht en een droger interieur, betekent schonere ramen. Met een goed onderhouden airco voorkomt u nare geurtjes, de kans op lekkages en onvoldoende koudemiddel.Morgen Internet - Zorgeloos website